Over Lightens Up

De vrouw achter Lightens up your Horizon

In 2006 startte Benedicta Pardo haar eigen bedrijf in HR-advies, Training & Coaching. Toen onder de bedrijfsnaam Dòrnasol, lightens up your horizon. Een Dòrnasol is een zeldzaam voorkomende kolibrie op de Antillen. In 2020 is de naam gewijzigd in… ‘Lightens up your horizon’. Dát is de visie en missie van Benedicta. Het gaat niet om de vogel, maar om uw horizon. Zij wil uw sterke kanten helpen uitbouwen en horizons helpen te verbreden. Door de juiste lichtval te kiezen voor zowel groepen als individuen. Net zoals een Dòrnasol bij de juiste stand van kleur verandert.

Benedicta Pardo (1969) heeft Personeelwetenschappen gestudeerd aan de Tilburg University, na haar HEAO te hebben afgerond op Curaçao. Zij werkte van 1998 tot 2006 in  vast dienstverband in diverse HR-adviesfuncties. Later deed zij ook ervaring op als trainer/consultant en re-integratieconsulent. En zij is een fervent pleitbezorger voor permanente educatie, wat zij ook zelf permanent blijft doen.

…haar visie…

Uw sterke en goede capaciteiten komen pas naar voren als het juiste licht schijnt op uw handelen en uw arbeidsmotivatie. Uw horizon verbreedt en verdere ontwikkeling komt tot bloei. Wanneer je horizon verbreedt en je weet wat je sterktes zijn, pak je je leerpunten volwassen en autonoom aan. Dáár begeleidt Benedicta u in, want zij ‘lightens up your horizon’.

Naast haar liefde voor het verbreden van horizons, heeft zij een passie voor wat groeit en bloeit. Deze passie komt tot bloei in haar prachtige groenten- en fruittuin(140m2), van waaruit zij zowel rust, eerlijke groente en coachingsmogelijkheden geeft.

Lees meer over de werkervaring van Benedicta Pardo. En lees ook over de ervaringen van klanten.

Meer weten?

Meer weten over de inhoud van onze trainingen? Neem contact met ons via het aanvraagformulier of bel: 06 24 53 06 37.