Testimonials

Meet & Greet HRM, HR manager

Benedicta is een zeer positieve en optimistiche collega. Ze stuurt de afdeling in de juiste richting. Daarnaast is zij erg integer, objectief en gedreven. Zij is erg goed in het geven van (team)coaching, presentaties en mediation. Een leuke collega om mee samen te werken!


Ombudsman Metropool Amsterdam, Manager dienstverlening & bedrijfsvoering

Benedicta is een energieke, creatieve en doortastende HR manager. Ze ziet direct waar kansen liggen en is een enorm goede match maker is. Zo heeft ze ons een tijdelijke detachering voorgesteld waar we allemaal beter van zijn geworden. Daarnaast is ze een sprankelend en overtuigend mens en is het een genoegen om met haar samen te werken. Ik kan haar van harte aanbevelen.


Architect & actress

I felt immediately very enriched right after the first session with Benedicta. She has great skills in establishing a strong connection and in guiding you through the process.

I can always go back to the work we have done together and find new empowerment.


Lonneke Janssen

Als coördinator vrijwilligers bij Emma at Work heb ik een aantal jaren samengewerkt met Benedicta in haar rol als vrijwillige coach. Zij coachte jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking. Ik heb Benedicta leren kennen als gepassioneerde en professionele coach, die goede vragen stelt en zo inzichten creëert. Dit kreeg ik terug van de jongeren die zij heeft gecoacht. In onze samenwerking hebben we gelachen, serieuze gesprekken gevoerd, en elkaar geïnspireerd. Ik beveel Benedicta dan ook van harte aan als coach.


Debby Hooplot

testimonial-face-hooplotProject Coordinator at Joulz
Benedicta is een inspirerende coach. Zij heeft mij een spiegel voorgehouden waarin ik mijn eigen krachten weer kon zien. Met de praktische tips vanuit de coaching kon ik meteen aan de slag en ik voelde meteen verbetering. Wat een eye-opener! Haar optimisme en positiviteit werkt aanstekelijk. Na iedere coaching kwam ik boordevol energie, nieuwe inzichten en praktische tips thuis. Dit alles in het teken om de door mij gestelde doelen te bereiken.


Jennifer van Bergen

testimonial-face-bergenAccount Manager at WerkTalent
Benedicta helped me to identify specific goals and provided me with the tools, perspective and structure to accomplish that. Benedicta is a very nice and professional coach.

 


Sanja Sluis

testimonial-face-sluisHR Desk medewerkster bij Eneco
Ik heb in een korte tijd erg fijn gewerkt met Benedicta. Zij geeft als manager vertrouwen en begrip en is een echte doorzetter die heel consequent is, maar vooral weet ze iemand op waarde te schatten en heeft mij goed gedaan waardoor ik de juiste kwaliteiten verder kon ontwikkelen.

 


Evgjenije Nushi

testimonial-face-nushiConsulent inburgering zoekt een nieuwe baan
Benedicta heb ik meegemaakt tijdens de Empowermend traning voor de cliënten van NVA. Zij haalt resultaten bij de deelnemers door die te enthousiasmeren en in hun waarde te laten. Voorgaande met een zeer goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen en belangen, zonder haar doel uit het oog te verliezen. Haar werk was steeds grondig en bevattelijk en zij communiceerde altijd tijdig en correct. Ik kan Benedicta dan ook sterk aanbevelen als een kundige, zelfbewuste en capabele motivator en vooral als een prettig persoon om mee te werken.


Marloes van Houten

testimonial-face-houtenOwner at HearttoHard
Benedicta stelde haar trainings- en coachingsvaardigheden vrijwillig te beschikking voor de organisatie van de Internationale Zomerschool ‘Creative Peace and Human Rights Education’. Zij stelde een korte, doeltreffende, introducerende capaciteitsopbouw training samen voor de deelnemers van de werkgroep. Haar enthousiasme, gedrevenheid en kennis van multi-culturele communicatie was een waardevolle toevoeging.


T.D.

dornasolParticulier Coachee, Rijswijk
Wij merkten geruime tijd al dat onze dochter niet lekker in haar vel zat. Haar relatie liep ook niet lekker en over haar werk was zij niet zo te spreken. Om onze dochter een duwtje in de goede richting te geven hebben wij Benedicta als coach bereid gevonden om haar te coachen, een heel jaar lang. Zij kreeg gesprekken en opdrachten gericht op haar ontwikkeling. Gedurende de coaching periode verloor onze dochter haar baan en de relatie met haar vriend werd ook beëindigd. Onze dochter was veel opener met haar coach Benedicta. Met haar besprak ze alles waarmee zij vast zat. Benedicta gaf ons als ouders goede adviezen en daar zijn wij heel erg dankbaar voor. Onze dochter nam een time-out en ging haar rust zoeken op het zonnige Curaçao. Toen zij terugkwam was ze klaar om haar acties te ondernemen en besloot het roer om te gooien. De weg van Kapster naar Jurist was ingezet. Met veel steun van ons als ouders op de achtergrond heeft onze dochter het toelatingsexamen gehaald en inmiddels is het eerste studiejaar afgerond met een propedeuse. Haar zelfvertrouwen is aanzienlijk gegroeid en we hebben een prachtige ‘nieuwe dochter’ terug gekregen. Zij heeft geleerd haar balans te behouden en wanneer alles te veel wordt… even pauzeren en weer verder gaan, vallen en opstaan dus. Haar kapster baan heeft zij terug, in haar vrije tijd, naast haar zware studie. Een vriend van haar dromen heeft zij gevonden. Benedicta, bedankt voor je toewijding en goede zorg! Wij zijn heel blij dat jij de engel van onze dochter heb mogen zijn, hier op aarde.


 Particulier PHD promovendus

dornasolTijdens het coachingsgesprek dat ik met Benedicta had stelde ze rake vragen en luisterde zeer aandachtig. Op de juiste momenten gebruikte ze achtereen volgend ’empatisch-, clean-, en confronterende communicatie. Als resultaat analyseerde we dat een aantal structuren en bouwstenen die een leidende rol spelen in mijn gedrag en denken. Dit was heel verhelderend voor mij. Benedicta’s levendige uitstraling wekt het verlangen op om zelf ook meer vol op in het leven te willen staan.


C.T.

dornasolFinancieel manager bij een handelsonderneming
Benedicta, heeft op een zeer professionele manier mij weten te begeleiden bij een succesvolle onderhandeling.
Haar aanpak, kennis en vaardigheden om de juiste aandachtspunten te signaleren waren hierbij doorslaggevend.

 


 

Meer weten?

Neem contact met ons via het aanvraagformulier of bel: 06 24 53 06 37.